HİGRO 15 CaO, bitkilerde görülen kalsiyum noksanlıklarını gidermek için kullanılan ürünümüzdür. Formulasyon yapısından dolayı koruyucu ilaçlar ile karışabilme özeliğine sahiptir. Kalsiyum içerikli bu ürünümüze bilakis soğuk havalarda daha kolay sirkülasyonu ( Taşınımı) için Amino Asit ilavesi yapılmıştır.
HİGRO 15 CaO, bitki dokularında oluşturduğu sertleşme sonucunda ürünlerin raf ömrünün daha uzun olması, meyvelerinde daha kaliteli olmasına bağlı ürünü kullananların daha yüksek maddi kazanç elde etmeleri görülmektedir
HİGRO 15 CaO, özellikle domates bitkilerinde meyve yumuşamasına bağlı oluşan domates çiçek burnu hastalığını’da önlediği görülmektedir.
HİGRO 15 CaO, sebze ve meyvelerde doku yumuşamasından kaynaklanan yumuşama durumuna karşı meyvelerde sertleşmeyi, dolayısı ile raf ömrü uzamasını sağlar.
HİGRO 15 CaO, sebze ve meyvelerde çatlamaya karşı direnç sağlar
HİGRO 15 CaO element noksanlıklarından kaynaklanan sorunları hızlı bir şekilde giderme özelliği gösteren bir üründür.
HİGRO 15 CaO uygulamadan önce yapılacak karışımlarda karışabilirlik testi yapılmasını öneririz.
HİGRO 15 CaO; Kalıntı ve leke bırakmaz. Bekleme süresi 0 (sıfır) gündür. Bombus arılarının polinasyon amaçlı kullanıldığı yerlerde (Seracılık ve meyvecilik alanlarında), arılar üzerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz.
Toplam Azot (N) | % 8 |
---|---|
Nitrat Azotu (NO3-N) | % 8 |
Suda çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | % 15 |
Yoğunluk | 1,44 gr/cm3 |
Sebzelerde : Yapraktan 200-250 cc/ 100 Litre su ile uygulanılır, Damlamadan 1 – 2 Litre/ 1000m² alana uygulanılır.
Meyvelerde : Yapraktan 200-250 cc/ 100 Litre su ile uygulanılır, Damlamadan 1 – 2 Litre/ 1000m² alana uygulanılır.
Tarla bitkilerinde : Yapraktan 150-200 cc/ 100 Litre su ile uygulanılır, Damlamadan 1 – 2 Litre/ 1000m² alana uygulanılır.
WhatsApp us