HİGRO RİNO, Meyvelerde ve Sebzelerde içeriğindeki Potasyum ve Azotun özel karışım oranından dolayı Meyve büyütmeye yönelik bir üründür. Özellikle uzayan Meyveler ve Sebzeler: Biber, Patlıcan, Hıyar, Muz, Taze Fasulye, Kabak gibi çeşitlerde ürünlerin Meyvelerini enine ve boyuna uzatarak Meyve büyütmede ve verimi artırmada son derece başarılı bir üründür.
HİGRO RİNO, bu üründen tam ve en etkili sonuç almak için mutlaka ilk uygulamanın ürünlerin Meyve tutumu başlangıcında ve 10-15 Gün ara ile özellikle üstten ve Meyve hedefli pülverize edilmesi önemle tavsiye edilir.
HİGRO RİNO, Meyve ağaçlarında; ekonomik olması açısından sadece üstten uygulama yapılmalıdır ve tüm Meyve ağaçlarında ve özelikle Muz bitkisinde kullanılan bir üründür.
HİGRO RİNO, Kalıntı ve leke bırakmaz. Bekleme süresi 0 (sıfır) gündür. Bombus arılarının polinasyon amaçlı kullanıldığı yerlerde (Seracılık ve meyvecilik alanlarında), arılar üzerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz.
Toplam Azot | (N) % 10 |
---|---|
•Üre Azotu | ( NH2-N) % 10 |
Suda Çözünülür Potasyum Oksit | ( K2O) % 5 |
Yoğunluk | 1,15 gr/ml |
Sebzelerde : Yapraktan 250 cc/ 100 Litre su ile uygulanılır, Damlamadan 0,5 – 1 Litre/ 1000m² alana uygulanılır.
Meyvelerde : Yapraktan 250 cc/ 100 Litre su ile uygulanılır,
WhatsApp us