HİGRO AMİN–L, Glisine-Max ( Soya Fasulyesi) bitkisinin yüksek ısı ve yüksek basınç altında özütünün çıkartılması yolu ile elde edilmiş sıvı formulasyonlu ve yüksek etkili bir protein kaynağıdır. HİGRO AMİN–L bitkilerin gerçekten strese girdiği dönemlerde bitkileri bu stresli ortamdan uzaklaştırarak uzun süre sağlıklı kalmalarını sağlayan bir üründür.
HİGRO AMİN–L, bitkilerin yapı taşı olan amino asidin bitkiler için oranları dikkate alınarak elde edilmiş ve bitkiye her türlü olumsuz koşullarda toparlanmasını hızlandıracak yüksek kaliteli bir protein kaynağıdır. Bunun için HİGRO AMİN–L, doğru ve ideal bir çözüm olarak geliştirilmiştir.
Yapraktan ve Topraktan kullanılan HİGRO AMİN–L takviyesi ile bitkilerin, kökten en üst uç aksama kadar daha canlı ve sağlıklı olduğu görülür.
HİGRO AMİN–L, hücrelerin yapı taşı proteine kaynağıdır. bitki fizyolojisinde hücreler arası besin geçişi açısından önemli bir yere sahiptir. Ayrıca amino asitler, hücrelerin tüm olumsuz yetiştirme koşullarında canlılığını sürdürebilmesi için çok önemli bir yere sahiptir. Amino asitler bitkilerin dış etkenlerden gelen olumsuzlara daha güçlü direnmelerini sağlar.
HİGRO AMİN–L, BİRLİKTE VERİLDİĞİ GÜBRELERİN ALINIMI VE HIZINI ARTTIRIR.
HİGRO AMİN–L; Kalıntı ve leke bırakmaz. Bekleme süresi 0 (sıfır) gündür. Bombus arılarının polinasyon amaçlı kullanıldığı yerlerde (Seracılık ve meyvecilik alanlarında), arılar üzerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz.
Toplam Organik Madde | % 24 |
---|---|
Organik Karbon | % 10 |
Organik Azot | % 1,5 |
Serbest Aminoasitler | % 9 |
Yoğunluk | 1,10 gr/ml |
Sebzelerde : Yapraktan 200-250 cc/ 100 Litre su ile uygulanılır, Damlamadan 1 – 2 Litre/ 1000m² alana uygulanılır.
Meyvelerde : Yapraktan 200-250 cc/ 100 Litre su ile uygulanılır, Damlamadan 1 – 2 Litre/ 1000m² alana uygulanılır.
Tarla bitkilerinde : Yapraktan 200-250 cc/ 100 Litre su ile uygulanılır, Damlamadan 1 – 2 Litre/ 1000m² alana uygulanılır.
WhatsApp us